Ambius technician installing premium scenting unit on wall

Hur fungerar det?

Ring för en kostnadsfri offert 010-470 49 60  eller kontakta oss

Vi erbjuder våra tjänster till företag världen över

Innovativa system och branschledande kunskaper

Prisvinnande projekt inom olika sektorer

Hur fungerar det?

Vår service gör det enkelt att doftsätta dina lokaler. Premium Scenting kan användas i både små och stora utrymmen. Vi genomför en platsundersökning och rekommenderar en lösning som passar dig. Du behöver inte tänka på något underhåll, våra utbildade team sköter allt från installation till regelbunden service.

Vad skiljer Premium Scenting från vanliga luftfräschare?

Till skillnad från vanliga luftfräschare uppträder Premium Scenting som ånga, tack vare mikroskopiska droppar som inte faller till marken utan stannar kvar i luften i flera timmar. Systemet skapar en jämn spridning av doften och kräver mindre vätska, så doftsättningen lämnar inte heller några våta fläckar.

Doftsättning

Premium Scenting är säkert och miljövänligt. Alla ingredienser är certifierade och har genomgått noggranna tester som garanterar att de är ofarliga att andas in. Tack vare att doften sprids som ånga krävs inga drivmedel eller lösningsmedel. Säkerhetsdatablad finns för alla dofter.

Ring oss på 010-470 49 60 eller kontakta oss för att få mer information eller för att boka ett besök av våra inredningsexperter.


Mer information

Kontakta oss