De åtgärder vi vidtar för att minska vår påverkan

Cool Earth Logo

En viktig aspekt av Ambius engagemang för att förbättra miljön är permanent skydd av den känsliga regnskogen. Vi har gjort en stor donation till Cool Earth som kommer att skydda utvalda block av den utsatta regnskogen i peruanska Amazonas från undergång. Detta hjälper inte bara i kampen mot klimatförändringarna, det skyddar också känsliga livsmiljöer och ekosystem, uppmuntrar till större biologisk mångfald och stödjer lokala samhällen.

Vi valde att stödja Cool Earth för ett antal anledningar, men främst eftersom många av de odlade växter som vi använder i vår verksamhet har deras härkomst och ursprung i dessa utsatta regnskogar.

Kenneth Freeman, Sustainably Green program, Ambius:

"Möjligheten för Ambius att investera i regnskog med Cool Earth kom efter att företaget ackrediterats för sitt engagemang för hållbar utveckling. Certifieringen ger en finansieringsmekanism för miljö- och samhällsengagemang utanför gränserna för en verksamhet. Ambius investeringar i Cool Earth ger en direkt koppling mellan företaget och peruanska Amazonas, att minska CO2-utsläpp och samtidigt möjliggöra en hållbar försörjning för samhällen och vilda djur i regionen. "

"Denna spännande partnerskap bidrar till att förhindra olika arter av växter från att utplånas från våra regnskogar."

Matthew Owen, direktör, Cool Earth:

Vi tycker att det vore en tragedi om de enda platser för att se tropiska växter i framtiden, är på insidan av kontorsbyggnader och växthus i botaniska trädgårdar. För oss är hållbarhet mer än bara klimatförändringar - och vi är glada över att associeras med ett program som tar en helhetssyn på skyddet av vår planet och dess ekosystem. "

Läs mer om Ambius och Cool Earth på: www.coolearth.org/414/business-39/meet-our-partners-192/ambius-1477.html

Visa Ambius Cool Earth Certificate, augusti 2010.

Som ett globalt företag är det ibland nödvändigt för oss att samla människor från hela världen på ett ställe för en konferens. Vid ett nyligen genomfört 4-dagars event i Paris, arbetade Ambius med Cool Earth för att säkerställa att de skador vi gjorde på miljön genom att resa till mötet skulle mildras genom ytterligare åtgärder för att skydda regnskogen i Amazonas.

Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring