Karriär

010-470 49 60

Ambius är en härlig arbetsplats, om vi själva får säga det. Som företag är vi etiska och miljömedvetna. Som individer är vi ärliga, uttrycksfulla och uppfinningsrika.

Resultatet blir en positiv gemenskap som medger faktisk tillväxt och framåtanda.

Och, som en del av Rentokil, ett av världens största företag för service till business to business, kan vi ge er möjlighet att bli uppmärksammade i många länder runt om i världen.

Ambius hyr ut och levererar produkter med tillhörande service som skapar en lönsam arbetsmiljö genom ökat välbefinnande för medarbetarna hos våra kunder.

Ambius är en del av Rentokil – ett av världens största serviceföretag med över 70 000 medarbetare i fler än 50 länder runtom i världen. Utöver Ambius-divisionen består Rentokil av ett antal olika divisioner som bl.a. Hygien, Skadedjurskontroll, Bud- och Säkerhet. Vårt huvudkontor ligger i London.

I Sverige är vi totalt ca 170 medarbetare, största divisionen i Sverige är Ambius-divisionen med ca 110 medarbetare, fördelade på våra kontor i Göteborg, Malmö, Västerås, Karlstad, Örebro, Borlänge, Uppsala och Stockholm.

Jobbansökan

Kontakta oss om du tycker om att arbeta med kundservice

Använd formuläret nedan för allmän information om att arbeta på Ambius eller för att skicka in din CV.

Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring