Malmö

Verkstadsvägen 3
245 34 Staffanstorp
Tel: 040-631 45 00

På Malmökontoret är vi 25 medarbetare .

Vi har en bred kompetens i våra medarbetare som gör att vi ofta löser saker med hjälp av varandras erfarenheter.

Vårt kontor byggdes 2009 och är nytt och fräscht samt har ett stort showroom. I anslutning till kontoret har vi en lagerlokal där växter och krukor förvaras, samt en anläggning med kylar där vi hanterar och paketerar våra fruktboxar.

Om Ambius

Det är vi som är Ambius. Vi levererar produkter och tjänster som skapar en lönsam arbetsmiljö genom ökat välbefinnande hos medarbetarna.

Vi vågar lova att fördelarna med att arbeta med oss är många. Höjd produktivitet, ökad trivsel, effektivare arbetsytor, ökad motivation, minskad sjukfrånvaro samt ökad medelanställningstid är bara några av effekterna som våra kunder berättar om.

När vi pratar om helhetskonceptet Ambius, syftar vi på vår vision. En vision där vi ska vara den främsta skaparen av välbefinnande hos företag, vilket i sin tur berikar arbetet och tillåter människor att utvecklas samtidigt som företagets lönsamhet ökar.

Vårt utbud består av allt ifrån växtinredning, frukt- och blomleverans till doftsättning och konstverk till väggarna. De senast produkterna/tjänsterna inom vårt koncept är Fresh Flowers, en tjänst som gör att du enkelt och bekvämt kan beställa snittblommor som levereras till er när ni önskar. Vertical Garden är en annan ny produkt som verkligen ligger i tiden – skräddarsydda växtväggar som inte bara är vackra att titta på, de fyller också en funktion som luftrenare och luftfuktare.

010-470 49 60

Förfrågan

Om du har frågor eller vill ha mer information om Ambius tjänster fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt

* Obligatoriskt fält


Större karta

Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring