Stockholm

Ambius entre Stockholm

Avestagatan 61
163 53 Spånga
Tel: 08-410 47 100
Fax: 08-410 47 110

Vi på Ambius Stockholm strävar alltid efter att förbättra och hålla hög servicenivå och därigenom skapa långsiktiga och nära relationer med våra kunder och samarbetspartner.

Kontoret är beläget i Lunda industriområde i Spånga.

Anställda ca 55 st
Vi servar idag ca 2 500 företag
Vi har ca 550 års samlad erfarenhet i huset.

Vi erbjuder våra kunder produkter med tillhörande service för att skapa en trivsam och lönande arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Om Ambius

Det är vi som är Ambius. Vi levererar produkter och tjänster som skapar en lönsam arbetsmiljö genom ökat välbefinnande hos medarbetarna.

Vi vågar lova att fördelarna med att arbeta med oss är många. Höjd produktivitet, ökad trivsel, effektivare arbetsytor, ökad motivation, minskad sjukfrånvaro samt ökad medelanställningstid är bara några av effekterna som våra kunder berättar om.

När vi pratar om helhetskonceptet Ambius, syftar vi på vår vision. En vision där vi ska vara den främsta skaparen av välbefinnande hos företag, vilket i sin tur berikar arbetet och tillåter människor att utvecklas samtidigt som företagets lönsamhet ökar.

Vårt utbud består av allt ifrån växtinredning, frukt- och blomleverans till doftsättning och konstverk till väggarna. De senast produkterna/tjänsterna inom vårt koncept är Fresh Flowers, en tjänst som gör att du enkelt och bekvämt kan beställa snittblommor som levereras till er när ni önskar. Vertical Garden är en annan ny produkt som verkligen ligger i tiden – skräddarsydda växtväggar som inte bara är vackra att titta på, de fyller också en funktion som luftrenare och luftfuktare.

010-470 49 60

Förfrågan

Om du har frågor eller vill ha mer information om Ambius tjänster fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt

* Obligatoriskt fält


Större karta

Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring