Kontorsväxter

Kontorsväxter

Ring för en kostnadsfri offert 010-470 49 60  eller kontakta oss

Vi erbjuder våra tjänster till företag världen över

Innovativa system och branschledande kunskaper

Prisvinnande projekt inom olika sektorer

Kontorsväxter

Ambius inredningsexperter kombinerar en stor mängd olika växter och krukor för att skapa vackra arrangemang som ger liv åt din kontorsmiljö. Oavsett om det gäller design till stora kontorskomplex eller till mindre arbetsplatser, kommer våra experter göra allt för att överträffa dina förväntningar.

Vi erbjuder både levande växter och konstväxter som underhålls regelbundet av våra serviceteam för att hållas i bästa skick. Vårt stora utbud av vackra levande växter hjälper inte bara till att höja humöret utan kan även reducera stress och öka luftfuktigheten, vilket är några av alla fördelar med växter på kontoret.

Varför är växter så viktiga för kontorsmiljöer?

Om du vill förbättra inredningens utseende på ditt kontor, så är det definitivt växter du ska satsa på. Att de ser vackra ut är bara en av växternas många fördelar. Faktum är att de faktiskt gör människor gladare, friskare och mer produktiva! Deras luftrenande egenskaper är dessutom bra för att hålla kontorsutrymmen fria från luftburna föroreningar och skapa en mer hälsosam miljö.

Det finns många fysiska fördelar med att ha växter på arbetsplatsen, men det kan också ha psykiska fördelar genom hur växterna påverkar våra sinnen. De kan exempelvis göra oss mer avslappnade och fokuserade, vilket gör det lättare att hitta koncentrationen och få mer gjort under dagen.

Servicealternativ för kontorsväxter

Alla växter har olika behov, på samma sätt som alla våra kunder har olika krav och önskemål. Vad du än behöver, så har vi flera servicealternativ som gör växtinredning lite enklare.

Välj mellan att hyra växter med inkluderad skötsel eller att enbart köpa växter och tillbehör. Våra inredningsexperter hjälper gärna till att hitta det som är rätt för dig.

Våra mest populära kontorsväxter

Sansevieria Laurentii

Sansevieria är ett växtsläkte som härstammar från Södra Afrika. Dess huvudsakliga kännetecken är de långa och kraftiga, nästan suckulentlika, bladen.

Dracena Janet craig

Dracaena är ett subtropiskt växtsläkte med över fyrtio olika arter. Många av dessa uppskattas för sitt palmlika utseende och är mycket populära att odla som prydnadsväxter.

Orkidé

Orkidéfamiljen är den största och mest mångfacetterade växtgruppen i världen. Arter finns på alla kontinenter utom Antarktis och dess livsmiljö sträcker sig från fält till trädtoppar, från tempererade klimat i Nordeuropa till tropisk värme i malaysiska regnskogar.

Mer information

Kontakta oss