Våra medarbetare

Vi tycker att vi har haft tur som hittat medarbetare som verkligen bryr sig om våra kunder. Å andra sidan, det kanske inte bara är tur det handlar om.

Först och främst anställer vi medarbetare som till sin personlighet är omhändertagande, medkännande, roliga, medvetna och engagerade.

Sedan ger vi dem alla verktyg de behöver för att kunna leverera en extraordinär service till våra kunder.

Maria, Ambius

Maria, baserad i Mid Sweden, är en av våra erfarna medarbetare och med närmare 20 år i branschen är hon proffs på att möta kundernas önskemål, frågor och idéer. Ett ansikte många av våra storkunder i Västerås med omnejd känner igen och en alltid lika inspirerande och glad kollega.

Resor världen över är en del av Marias stora passion och hon har varit på många platser bl.a. Sydamerikas djungler, västindiska öar, afrikanska byar m.m. där hon inspirerats av natur och kultur.
Nina, Ambius

Nina, baserad på vårt kontor i Göteborg, har jobbat hos oss sedan juni 2008, och har tidigare arbetat med blommor och växter i vårt grannland Norge. Nina har ansvar för en av våra största kunder i Göteborg, samt även en del av norra distriktet.

Hennes stora intresse, förutom sin familj, är musik. Även träning och vänner ligger Nina varmt om hjärtat.
Jenny, Ambius

Jenny, som är anställd på Malmökontoret sedan 1999, trivs bäst i en miljö där det händer saker. Hon har alltid ett leende på läpparna till både kunder och arbetskamrater och älskar att ge bästa möjliga service.

Jenny är en språkintresserad och kreativ person som målar, skriver musik och just nu utbildar sig till massageterapeut på sin fritid.
Peter, Ambius

 

Peter, en av många fantastiska medarbetare på vårt Stockholmskontor, har arbetat hos oss sedan 2002 och är genom sitt positiva och glada sätt mycket omtyckt av våra kunder.

Peter ser service som en naturlig och självklar del i sitt arbete, och han trivs bäst ute hos sina kunder på ett av Citydistrikten i Stockholm.

Privat är Peter en sann fotbollsentusiast med ett hjärta som klappar för Djurgården.

010-470 49 60
Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring