Commerical Scenting Services Banner

Om Ambius

Ring för en kostnadsfri offert 010-470 49 60  eller kontakta oss

Vi erbjuder våra tjänster till företag världen över

Innovativa system och branschledande kunskaper

Prisvinnande projekt inom olika sektorer

Doftsinnets påverkan

Våra hjärnor har utvecklats för att reagera på stimuli från många olika källor. Våra sinnen säger oss allt vi behöver veta om vår omgivning. Men när vi befinner oss i den sterila miljön i en modern byggnad, blir stimulansen av våra sinnen begränsad. Ett av dessa är luktsinnet, som även är ett av våra mest kraftfulla och primitiva sinnen.

Användningen av doftsättning i byggnader har den senaste tiden blivit alltmer populär, speciellt i utrymmen som lobbyar, lounger, korridorer och toaletter.

Doftsättningen har utvecklats med hjälp av ny teknik som gjort det möjligt att sprida väldoft utan att använda sig av vare sig drivmedel eller lösningsmedel som kan vara skadliga för både människor och miljö.

Detta doftsättningssystem kan användas för att sprida subtila, tilltalande dofter i vilket utrymme som helst, för att addera en extra dimension till vår sensoriska upplevelse. Tillsammans med andra produkter inspirerade av biofilisk design, kan doftsättning användas som ytterligare ett sätt att berika vår inomhusmiljö.


Mer information

Kontakta oss