Nya Kunder

Om Ambius

Ring för en kostnadsfri offert 010-470 49 60  eller kontakta oss

Vi erbjuder våra tjänster till företag världen över

Innovativa system och branschledande kunskaper

Prisvinnande projekt inom olika sektorer

FAQ

Nya kunder


 • Vilka produkter och tjänster erbjuder Ambius?

  Förutom design, leverans och underhåll av växtinredning, blombuketter och utomhusväxter, såväl levande växter som konstväxter, erbjuder vi även växtbelysning och upplysta fotopaneler, fruktleverans, doftsättning och på flera orter även granar inför jul.


 • Vi är ett litet företag som är intresserade av växtinredning. Tar Ambius bara hand om stora företag?

  Inte alls. Vi har många olika typer av kunder, från små kontor till stora hotell och shoppingcenter. Vi kan sköta leverans och underhåll av allt från en enskild receptionsblomma till stora träd. Våra växtinredare diskuterar gärna med dig om vad som passar dig och ditt utrymme.


 • Jag skulle vilja träffa någon från Ambius för att prata om inredning till mitt företag. Vem kontaktar jag?

  Inga problem. Ring oss på 010-470 49 60 så ordnar vi ett möte. Du kan också fylla i vårt kontaktformulär.


 • Varför har ni inga priser på er hemsida?

  Anledningen är enkel. Våra produkter och tjänster är anpassade efter dina behov. Om du vill köpa växter är priset beroende av vilka krukor du väljer samt vilket material de består av, vilka slags växter du vill ha samt hur ofta de ska skötas. Våra växtinredare kommer tillsammans med dig att ta fram en design och en budget som du känner dig nöjd med.


 • Vilken service erbjuder Ambius?

  Ambius är en global organisation, men vi servar lokalt. Vi tillhandahåller inte bara designlösningar som förbättrar din arbetsmiljö, med vårt regelbundna underhåll kan du vara säker på att dina produkter kommer att hållas i bästa möjliga skick. Vi gör vanligtvis ett servicebesök per månad eller oftare när så krävs för att se till att vi uppfyller dina behov som kund hos oss.

Befintliga kunder


 • Jag har en fråga angående en faktura. Vem ska jag kontakta?

  Ring oss på 010-470 49 60 så hjälper vårt team dig med din fråga.


 • Jag har lagt en order hos er och vill veta när leveransen och installationen kommer att ske.

  Du ska ha blivit kontaktad direkt av kontoansvarig för att bekräfta datum för leverans och installation. Om du behöver prata med någon för att bekräfta eller ändra detta datum, ring oss på 010-470 49 60.


 • Hur kan jag ta reda på när nästa servicebesök kommer att ske?

  Kontakta oss på 010-470 49 60 med ditt konto och kontraktsnummer, så hjälper vi dig att svara på detta. Inom en snar framtid kommer vi att lansera en ny hemsida för våra kunder där de kan se både servicehistorik och när nästa servicebesök är.


Mer information

Kontakta oss