010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Hur fungerar vår service?

Servicealternativ

På Ambius förstår vi att alla kunder har olika behov. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund, erbjuder vi följande fem servicealternativ.

Hyra & underhåll

Vårt hyralternativ gör det möjligt för dig att pryda din arbetsmiljö med vackra växter till en prisvärd månadskostnad. Vi designar, installerar och tillhandahåller regelbundet underhåll för att se till att dina växtarrangemang är i bästa möjliga skick.

Hyra & underhåll gäller inte bara vår växtservice, många av våra andra produkter/tjänster kan också inkluderas för att sprida kostnaden över din avtalsperiod.

Endast köp

Alternativet att enbart köpa våra produkter är lika enkelt som det låter. Det kapar alla kostnader för hyra och underhåll och kvar blir bara en engångsbetalning. Efter att du har betalat äger du och underhåller dina produkter själv. Detta alternativ passar exempelvis om du vill göra ett litet inköp eller ett engångsköp.

Alla våra växter och krukor samt många av våra andra produkter finns tillgängliga för endast köp utan hyra eller underhåll.

Endast underhåll

Om du väljer att köpa växter och krukor på egen hand eller kanske redan har egna, kan vi erbjuda dig alternativet endast underhåll. Vi kommer då att sköta om dina växter genom att vattna, damma, beskära, gödsla och förebygga ohyra för att se till de trivs och behåller sitt prydnadsvärde.

Korttidshyra

Om du behöver växter som dekoration vid ett speciellt tillfälle eller evenemang, så kan vi erbjuda ett avtal om korttidshyra. Det kan exempelvis röra sig om blomsterarrangemang eller julgranar.

Projekt

Engångsprojekt består av timmar som spenderas på att utföra ett arbete på plats, till exempel landskapsplanering eller underhåll av utomhusplanteringar.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Une œuvre dʼart verte sur votre mur. Une peinture vivante unique et au design incroyable, entièrement entretenue par Ambius.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!