010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Varför anlita Ambius?

Växtinstallationer kräver regelbundet underhåll, så om du har valt att använda dig av vår underhållsservice fortgår den under hela din avtalstid. Våra växtexperter kommer göra regelbunda besök för att vattna, damma, beskära, gödsla och hålla dina växter friska och grönskande.

Om vi märker att förhållandena inte är helt rätt för en viss typ av växter och är tveksamma till om de kommer att trivas trots vår omvårdnad, kommer vi att hitta ett alternativ som passar bättre för din miljö. I vår hyr- och underhållsservice ingår växtgaranti vilket innebär att vi ersätter växter som förlorat sitt prydnadsvärde utan extra kostnad.

Benefits of our service

Vilka är fördelarna med vår växtservice?

  • Högkvalitativ service håller er växtinredning i gott skick och stärker bilden av ert varumärke
  • Växterna lever längre (vilket medför lägre kostnader)
  • Växterna håller sig friska och fria från ohyra
  • Säkerhet, hälsa och miljö – våra medarbetare är utbildade i hur de ska jobba på ett säkert sätt omkring personal och besökare på er arbetsplats
  • Växtgaranti  – växter som förlorat sitt prydnadsvärde ersätts utan kostnad när ni anlitar oss för att underhålla er växtinredning

Osäker på om vår underhållsservice passar er? Ta en titt på vilka andra alternativ vi har att erbjuda.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Nästa steg...

Vi finns representerade i en mängd orter runt om i Sverige, och kan på så sätt erbjuda lokal service i stora delar av landet.

Läs mer om hur vår service fungerar

Subtila, sensoriska aspekter i din inomhusmiljö, så som växter, kan hjälpa dig att attrahera och behålla de allra bästa kunderna och medarbetarna.