Användningsområden

Våra kunder drar redan nytta av Premium Scenting för att förbättra deras kommersiella miljöer. Nedan följer några exempel på användningsområde. Ring oss för att ta reda på mer om hur du också kan dra nytta av Ambius Premium Scenting.

  • Hotell - Doftsätt lobbyn för att förstärka den tilltalande miljön och ge gästerna ett varmt välkomnande. Kunderna kommer att uppleva varumärket med hjälp av flera sinnen och det gör att deras lojalitet ökar. Varför är en god doft viktigt för ditt hotell?
  • Parkeringshus - Varför är en väldoftande parkeringshus viktigt? Spridning av en behaglig doft i parkeringshuset kan göra att den undermedvetna processen sätts igång och en trygghet infinner sig i en annars kal och mörk lokal samt att den vanliga parkeringshuslukten försvinner.
  • Shopping centra / butiker - Varför är doftmarknadsföring viktigt för din verksamhet? Doftsatta miljöer har visat sig få människor att stanna längre, och ju längre de stannar ju mer de spenderar.
  • Träningscentra / gym - Det är viktigt att få ett varmt sportigt välkomnande när man först kommer in till gymmet. Subtila dofter kan användas för att förbättra atmosfären i en miljö, att förmedla en stämning och främja rätt profil. I gym som har diskret doftsättning, är det bevisat att besökarna känner att de har fått ett bättre träningspass, njutit av det mer, och känner sig i bättre form!
010-470 49 60
Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring