Citrus

Energisk, skarp och ren doft idealisk för kasinon, gym eller arbetsplatser där du vill vill skapa en uppfriskande atmosfär. Exempel på doftaromer inom Citrus; citron, lime, mandarin, apelsin, grapefrukt, bergamott och clementin. Citrusoljor påverkar avslappningsgraden i hjärnvågorna, vilket i sin tur ökar vakenheten och koncentrationen. Citrusdofter är föryngrande och stimulerande, och bäst för högenergiska miljöer.

Soothing Vanilla

Den rika, söta och varma aromen av ren vanilj.

Mandarin Zest

Härlig citrus från sicilianska mandariner kombinerat med en subtil blandning av saftigt äpple, luddig persika och honungsmelon ger denna fängslande arom. Smidiga gröna toner och syrlig citrus i kombination med mjukheten av blommande apelsin.

Citrus Splash

En uppfriskande och ozonmättad citrusdoft med inslag av mandarin och frisk citron med diskreta inslag av äpple och päron.

Mojito

Den här doften är baserad på den populära drinken och innehåller uppfriskande inslag av lime och grönmyntablad och skapar en sprudlande och upplivande atmosfär.

Pink Grapefruit

Uppfriskande juice från mogna grapefrukter och apelsiner förenas med fruktiga nyanser av persika och röda bär, sötad av osmantus, viol och liljekonvalj. Den skapar en upplyftande atmosfär och gör att ett utrymme känns fräscht och öppet.

Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring