Vad är Premium Scenting

Premium Scenting är flexibel och kan användas för att doftsätta utrymmen i alla storlekar, från ett litet rum till en hel byggnad. Vår fullservicetjänst innebär att du inte behöver oroa dig, utan bara dra nytta av ett doftsatt utrymme med den doft du själv valt. Vi genomför en platsundersökning och rekommenderar rätt lösning för dig. Du har ingen utrustning som du själv äger eller som du själv ska underhålla. Våra utbildade team installerar den utrustning du behöver och utför regelbunden service.

Varför är Premium Scenting annorlunda?

Premium Scenting uppträder som en ånga tacke vare att de mikroskopiska dropparna som är lättare än i traditionella luftrenare, och hänger kvar i luften längre. Det behövs därför avsevärt mindre vätska för att doftsätta ett givet utrymme. Dessa mikroskopiska droppar är i genomsnitt bara en mikron i storlek, eller femtio gånger mindre än diametern hos ett hårstrå. Eftersom spridningen av doftsatta partiklar är kontrollerad blir doftsättningen 100% enhetlig och lämnar inte våta fläckar på underlaget.

Scenting Comparison

Säkert och miljövänligt

Premium Scenting är säkert och miljövänligt. Alla ingredienser är certifierade och har genomgått noggranna tester som garanterar att de är ofarliga att andas in. Alla dofter har testats enligt kosmetikadirektivet 76/768/EG. Säkerhetsdatablad finns för alla dofter.

Klicka här för att se säkerhetsdatabladen för varje doft som gör att du kan utföra dina COSHH riskbedömningar. Kontakta oss för att begära en kopia av IFRA certifikatet för en doft.

010-470 49 60
Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring