Premium Scenting

Doftsättning

Premium Scenting är ett nytt, spännande sätt att förmedla ett varumärke och ge kunderna en bättre totalupplevelse. 

Genom att använda en speciellt utvald doft enhetligt i luften kan Premium Scenting hjälpa er att skapa en unik miljö som gäster eller kunder kommer ihåg och förknippar med ert varumärke.

Stå ut från mängden

I dagens värld är vi vana att hela tiden bli matade med varumärkesbudskap via både syn och hörsel. Premium Scenting ger en extra dimension åt ert varumärke som med hjälp av doftsinnet förmedlar budskap på ett omärkligt men effektivt sätt. 

Dofter väljs ut för att komplettera ert varumärke. De blir en del av den totala upplevelsen och gör att kunder förknippar en viss doft med ett visst varumärke.

Den perfekta doften för ditt varumärke

Våra doftspecialister diskuterar mål och syften för att analysera vilka dofter som bäst matchar din verksamhet. Ambius har ett brett doftsortiment, och kan även designa en unik doft bara för dig.

När vi har kommit överens om de mål ni har för doftsättningen, kan vi gå vidare med att testa för att mäta om doften uppnår de effekter som önskats.

På en konkurrensutsatt marknad med alltmer krävande kunder kan Premium Scenting hjälpa till att göra stor skillnad för ert varumärke. Det kan ge skjuts, inte bara åt varumärket, men också för omsättningen.

 Ring oss eller kontakta oss online.

Bild på delar av sortimentet Ambius Microfresh

010-470 49 60

Premium Scenting

Premium Scenting

Vilken doft är den rätta för dig?

Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring