010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Detaljhandel

I detaljhandeln spelar det stor roll hur din butiksmiljö upplevs av kunderna. Att ge ett gott intryck förbättrar kundernas uppfattning av ditt varumärke och skapar en positiv koppling till dina produkter. På en konkurrensutsatt marknad är det viktigt att upprätthålla höga standarder och erbjuda en unik upplevelse för att öka kundens lojalitet.

Genom att anlita våra professionella inredare kan vi hjälpa dig att skapa en miljö som välkomnar nya kunder, ökar vistelsetiden och förbättrar deras upplevelse. Kunder som känner sig nöjda med sin shoppingupplevelse stannar längre, spenderar mer och återvänder oftare till din butik.

Tjänster som passar perfekt för din verksamhet...

 

Läs mer om hur doft kan påverka kundernas uppfattning av ditt varumärke.

För vissa utrymmen är det inte lämpligt med levande växter - det är här vi kommer in! Kolla vad vi kan göra med konstgjorda växter.

Att integrera mossväggar i arbetsplatsinteriörer skapar en fantastisk visuell aspekt med olika texturer och tredimensionella effekter.

Från trä och metall till plast och betong; Vårt breda sortiment av krukor i olika material innebär att vi har de perfekta krukorna till dig.

Växtlampan Babylone är en globformad takarmatur i plexiglas med plats att plantera ett vackert arrangemang med flera olika växter.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Vi finns representerade i en mängd orter runt om i Sverige, och kan på så sätt erbjuda lokal service i stora delar av landet.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!

Subtila, sensoriska aspekter i din inomhusmiljö, så som växter, kan hjälpa dig att attrahera och behålla de allra bästa kunderna och medarbetarna.