010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Hälsovård

Växter har visat sig kunna sänka stressnivån och öka välbefinnandet hos människor. Vi på Ambius anser att alla som besöker en vårdanläggning ska få en så bra upplevelse som möjligt. I en studie har man sett att sjukhuspatienter med utsikt över vacker natur upplever färre postoperativa effekter och tillfrisknar fortare. Vi erbjuder ett flertal tjänster som passar perfekt för att förbättra miljön i många olika typer av lokaler.

Tjänster som passar perfekt för din verksamhet...

Våra fotopaneler monteras i taket där de skapar en verklighetstrogen illusion av ett takfönster med utsikt över blå himmel eller trädgrenar.

Våra växtinredare kan erbjuda dig blommande växter och arrangemang som skapar ett gott första intryck hos dina besökare.

För vissa utrymmen är det inte lämpligt med levande växter - det är här vi kommer in! Kolla vad vi kan göra med konstgjorda växter.

Klicka här för att få reda på mer om hur vi hjälper till att förbättra inomhusmiljön för olika typer av verksamheter.

Vi förser entrén till dina lokaler med tilltalande växtarrangemang året runt.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Vi finns representerade i en mängd orter runt om i Sverige, och kan på så sätt erbjuda lokal service i stora delar av landet.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!

Subtila, sensoriska aspekter i din inomhusmiljö, så som växter, kan hjälpa dig att attrahera och behålla de allra bästa kunderna och medarbetarna.