010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Hotell

Vi på Ambius förstår fullständigt vikten av presentationen för hotell som vill imponera på sina besökare. Att skapa en snygg och estetisk inredning är oerhört viktigt på ett hotell. Hotellgäster förväntar sig en bekväm och trivsam atmosfär där de kan koppla av och känna sina problem glida bort. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som är utformade för att hjälpa hotell att förmedla känslan av lyx som vi alla önskar. 

Tjänster som passar perfekt för din verksamhet...

Doftsinnet har en stark förmåga att framkalla känslor och minnen. Med vår doftsättningsservice Premium Scenting kan ni skapa positiv sensorisk upplevelse som era gäster kommer ihåg och förknippar med ert varumärke.

Våra växtinredare kan erbjuda dig blommande växter och arrangemang som skapar ett gott första intryck hos dina kunder.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Hur vi jobbar med hotell

Branschförståelse

Innan vi arbetar med någon av våra kunder börjar vi med att titta på hur vi kan anpassa våra tjänster till din bransch. Vi har förståelse för de krav och önskemål vi behöver rätta oss efter för att skapa en design som passar din verksamhet.

Varumärke

Vårt inredningsteam utvärderar ditt utrymme och rådgör med dig om en lämplig lösning. Vi tar hänsyn till storleken på ditt utrymme, din befintliga inredning och din övergripande varumärkesidentitet.

Anpassad design

Efter att vi har avslutat utvärderingen kan vi börja arbeta med dig för att designa en inredning som är skräddarsydd för din verksamhet - som hjälper till att förstärka ditt varumärke och får dig att sticka ut från dina konkurrenter.

Mer information

Vi finns representerade i en mängd orter runt om i Sverige, och kan på så sätt erbjuda lokal service i stora delar av landet.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!

Subtila, sensoriska aspekter i din inomhusmiljö, så som växter, kan hjälpa dig att attrahera och behålla de allra bästa kunderna och medarbetarna.