010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Kontorsdesign

Under många år har växter spelat en avgörande roll i människans liv. Därför är vi övertygade om att en levande arbetsmiljö är mycket fördelaktigt för dina medarbetares produktivitet och ditt företags framgång. Oavsett om du är ute efter levande eller konstgjorda växter, kan Ambius erbjuda en installationstjänst för alla kontorsutrymmen. Vi har även ett brett utbud av snygga krukor som kan matcha och komplettera din interiör.

Tjänster som passar perfekt för din verksamhet...

Att integrera mossväggar i arbetsplatsinteriörer skapar en fantastisk visuell aspekt med olika texturer och tredimensionella effekter.

Våra växtinredare kan erbjuda dig blommande växter och arrangemang som skapar ett gott första intryck hos dina kunder.

Växter på kontoret ger dina gäster och kollegor ett välkomnande intryck, samtidigt som ni får en känsla av att vara närmare naturen.

Ambius håller koll på branschens trender och arbetar med toppmoderna system för att kunna erbjuda växtväggar av högsta kvalitet.

Växtlampan Babylone är en globformad takarmatur i plexiglas med plats att plantera ett vackert arrangemang med flera olika växter.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!

Vi finns representerade i en mängd orter runt om i Sverige, och kan på så sätt erbjuda lokal service i stora delar av landet.

Subtila, sensoriska aspekter i din inomhusmiljö, så som växter, kan hjälpa dig att attrahera och behålla de allra bästa kunderna och medarbetarna.