010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Utbildning

Inredningen av utbildningslokaler är avgörande för hur eleverna upplever miljön de vistas i. Det är viktigt att omgivningen är trivsam, engagerande och estetisk för att tilltala både elever och personal. Varje aspekt av anläggningen bör vara inriktad på att maximera elevernas produktivitet och utvecklingen av deras lärande.

Vi på Ambius tror att fördelarna med inomhusväxter, så som ljuddämpning och bättre luftkvalitet, bidrar till att öka elevernas prestationsförmåga. Att ta eleverna närmare naturen kan också påverka det psykiska välbefinnandet genom att minska stress och ge ett ökat fokus (perfekt inför prov och tentor).

Tjänster som passar perfekt för din verksamhet...

Våra växtinredare kan erbjuda dig blommande växter och arrangemang som skapar ett gott första intryck hos dina besökare.

Att integrera mossväggar i arbetsplatsinteriörer skapar en fantastisk visuell aspekt med olika texturer och tredimensionella effekter.

Ambius håller koll på branschens trender och arbetar med toppmoderna system för att kunna erbjuda växtväggar av högsta kvalitet.

Från trä och metall till plast och betong; Vårt breda sortiment av krukor i olika material innebär att vi har de perfekta krukorna till dig.

För vissa utrymmen är det inte lämpligt med levande växter - det är här vi kommer in! Kolla vad vi kan göra med konstgjorda växter.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Vi finns representerade i en mängd orter runt om i Sverige, och kan på så sätt erbjuda lokal service i stora delar av landet.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!

Subtila, sensoriska aspekter i din inomhusmiljö, så som växter, kan hjälpa dig att attrahera och behålla de allra bästa kunderna och medarbetarna.