Hospitality & Hotels Plant Design Banner

Hotell

Ring för en kostnadsfri offert 010-470 49 60  eller kontakta oss

Vi erbjuder våra tjänster till företag världen över

Innovativa system och branschledande kunskaper

Prisvinnande projekt inom olika sektorer

Hotell

Vi på Ambius förstår fullständigt vikten av presentationen för hotell som vill imponera på sina besökare. Att skapa en snygg och estetisk inredning är oerhört viktigt på ett hotell. Hotellgäster förväntar sig en bekväm och trivsam atmosfär där de kan koppla av och känna sina problem glida bort. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som är utformade för att hjälpa hotell att förmedla känslan av lyx som vi alla önskar.

Tjänster som passar perfekt för din verksamhet...

Hur vi jobbar med hotell

Branschförståelse

Innan vi arbetar med någon av våra kunder börjar vi med att titta på hur vi kan anpassa våra tjänster till din bransch. Vi har förståelse för de krav och önskemål vi behöver rätta oss efter för att skapa en design som passar din verksamhet.

Varumärke

Vårt inredningsteam utvärderar ditt utrymme och rådgör med dig om en lämplig lösning. Vi tar hänsyn till storleken på ditt utrymme, din befintliga inredning och din övergripande varumärkesidentitet.

Anpassad design

Efter att vi har avslutat utvärderingen kan vi börja arbeta med dig för att designa en inredning som är skräddarsydd för din verksamhet - som hjälper till att förstärka ditt varumärke och får dig att sticka ut från dina konkurrenter.

Mer information

Kontakta oss