Restaurant Plant Design Banner

Restauranger, pubar & barer

Ring för en kostnadsfri offert 010-470 49 60  eller kontakta oss

Vi erbjuder våra tjänster till företag världen över

Innovativa system och branschledande kunskaper

Prisvinnande projekt inom olika sektorer

Restauranger, pubar & barer

Restauranger uppfanns för att ge människor möjlighet att äta utanför sitt eget hem - och de gör det förstås mycket enklare att äta väl förberedda rätter som de vanligtvis inte skulle njuta av. Under åren har restauranger blivit en lyx som erbjuder en upplevelse utöver det vanliga; var och en med sin egen speciella atmosfär skapad genom design och inredning.

Ambius erbjuder professionella designtjänster som ger din interiör det lilla extra som behövs för att skapa en unik och trivsam miljö för alla dina gäster. Våra inredningsexperter tar fram designförslag som kan anpassas efter dina egna idéer och önskemål om hur just din miljö ska se ut. Vi erbjuder många tjänster som kan hjälpa till att förbättra atmosfären i alla restauranger, pubar och barer.

Tjänster som passar perfekt för din verksamhet...

Hur vi jobbar med restauranger, pubar och barer

Branschförståelse

Innan vi arbetar med någon av våra kunder börjar vi med att titta på hur vi kan anpassa våra tjänster till din bransch. Vi har förståelse för de krav och önskemål vi behöver rätta oss efter för att skapa en design som passar din verksamhet.

Varumärke

Vårt inredningsteam utvärderar ditt utrymme och rådgör med dig om en lämplig lösning. Vi tar hänsyn till storleken på ditt utrymme, din befintliga inredning och din övergripande varumärkesidentitet.

Anpassad design

Efter att vi har avslutat utvärderingen kan vi börja arbeta med dig för att designa en inredning som är skräddarsydd för din verksamhet - som hjälper till att förstärka ditt varumärke och får dig att sticka ut från dina konkurrenter.

Mer information

Kontakta oss