010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Doftsinnets påverkan

Våra hjärnor har utvecklats för att reagera på stimuli från många olika källor. Våra sinnen säger oss allt vi behöver veta om vår omgivning. Men när vi befinner oss i den sterila miljön i en modern byggnad, blir stimulansen av våra sinnen begränsad. Ett av dessa är luktsinnet, som även är ett av våra mest kraftfulla och primitiva sinnen.

Användningen av doftsättning i byggnader har den senaste tiden blivit alltmer populär, speciellt i utrymmen som lobbyar, lounger, korridorer och toaletter.

Doftsättningen har utvecklats med hjälp av ny teknik som gjort det möjligt att sprida väldoft utan att använda sig av vare sig drivmedel eller lösningsmedel som kan vara skadliga för både människor och miljö.

Detta doftsättningssystem kan användas för att sprida subtila, tilltalande dofter i vilket utrymme som helst, för att addera en extra dimension till vår sensoriska upplevelse. Tillsammans med andra produkter inspirerade av biofilisk design, kan doftsättning användas som ytterligare ett sätt att berika vår inomhusmiljö.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Vilka är fördelarna med biofilisk design?

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!