010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Naturliga och lokala material

Efterlikna naturen

Om du ser dig omkring på ett modernt kontor så hittar du sällan mycket av naturliga material. Laminerade skrivbord, syntetiska mattor och stolar i metall och plast är så långt ifrån naturen det är möjligt att komma. Även om vi inte kan förneka nyttan och effektiviteten hos sådana material, så omger vi oss instinktivt hellre med mer naturliga produkter.

Din interiör behöver inte se gammaldags ut för att du använder dig av naturprodukter, du kan med enkla medel åstadkomma en nyskapande design.

  • Krukor - Det finns många olika slags krukor som är gjorda av naturmaterial. Trä, bananblad, bambu och snäckskal är några av materialen som används. Du kan också återskapa känslan och utseendet av naturliga material när du använder dig av konstgjorda produkter.

  • Tillbehör - Du kan även använda dig av olika slags yttäckning i naturligt material för att dekorera dina planteringar, det kan exempelvis vara lokalt producerat grus och singel, snäckskal, stenar, bark och dekorationsflis.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Vilka är fördelarna med biofilisk design?

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!