Interior Landscaping services for all types of businesses

Växtinredning

Ring för en kostnadsfri offert 010-470 49 60  eller kontakta oss

Vi erbjuder våra tjänster till företag världen över

Innovativa system och branschledande kunskaper

Prisvinnande projekt inom olika sektorer

Växtinredning

Vi erbjuder ett brett utbud av växter, krukor och annan växtinredning till företag. Ni kan välja mellan att hyra eller köpa våra produkter. I vår hyrservice ingår skötsel och växtgaranti så ni kan vara säkra på att växterna alltid kommer att må bra och se fina ut.

Från enskilda kontorsväxter i krukor till komplett inredda landskap, så ger vi din verksamhet en perfekt makeover genom väldesignad växtinredning. Genom att göra detta, får vi både dig, din personal och dina kunder att må bra. Men visste du att effekterna går ännu längre? Läs mer om fördelarna med växter.

Vad kan du förvänta dig?

Våra växtinredare är specialiserade på att välja ut växter, krukor och tillbehör anpassade efter utrymme, ljusförhållanden och atmosfär för att skapa unika och fantastiska interiörer.

Utöver interiör till kontor och andra verksamheter har vi också många års erfarenhet av att designa och underhålla större inomhusanläggningar. Vår kunskap innebär att du även kan anförtro oss med dina stora projekt. Vi projekterar och installerar i nära samarbete med arkitekter och designers.

Under referenskunder i menyn kan du se exempel på hur vi skapar innovativa lösningar åt våra kunder.

Vilka designtjänster erbjuder vi?

I allt från receptionsutrymmen till kommersiella atrium, hjälper Ambius växtinredning till att skapa ett gott intryck och en välkomnande miljö för gäster, besökare och kunder.

Grönskan i växtarrangemang och växtväggar kan verkligen lysa upp trista utrymmen och ge en färgklick åt uttryckslösa väggar, vilket ger förbipasserande en positiv sensorisk upplevelse.

Oavsett bransch och lokal är vi säkra på att hitta något som passar er i vårt breda utbud av växtinredning. Nedan ser du exempel på våra designtjänster. Kontakta oss gärna för att få en kostnadsfri offert!

Ambius erbjuder en rikstäckande service. För att hitta information om ditt närmaste kontor, gå till sidan kontor i Sverige.

Mer information

Kontakta oss