Kontorsväxter

Växter på kontoret ger trevligare arbetsmiljö

Vare sig man tycker om det eller inte, så är kontoret den plats där många av oss tillbringar större delen av vårt vakna liv. Verkar det då inte vettigt att göra det till en så trevlig plats som vi bara kan, till exempel med kontorsväxter?

Ambius kan hjälpa till att skapa inomhusmiljöer med kontorsväxter som inte bara ser trevliga ut. Växter på kontoret ger en mer levande och kreativ miljö. Våra fint designade miljöer ger liv åt döda utrymmen. Kärleksfullt skötta växter och blommor kan inspirera till nya idéer och förbättra stämningen. Våra interiörer minskar också stress och påverkar luftfuktigheten positivt.
Vi har många års erfarenhet av att arbeta med kontorsväxter, något som avspeglar sig i våra växtarrangemang och de miljöer vi skapar.

Nedan följer några exempel på kontor som vi har inrett med kontorsväxter:

Receptioner

Ett varmt välkomnande

Vi har alla hört hur viktigt det första intrycket är. Frågan är: Vilket är det första intrycket som era besökare får av er reception?

Vill ni att de omedelbart ska förstå att ert företag är positivt och intressant? Vill ni att de ska känna sig välkomna? Kanske skulle ni vilja ha växter på kontoret som förstärker dagsljuset, eller ersätter det där det saknas. Eller kanske skulle ni vara intresserad av en inspirerande skyltning som omsorgsfullt har formgivits för att spegla ert varumärke.

Bild på Ambius växtinredning på ett kontor i Holland

Kontorsväxter anpassade till kontorsmiljön

Öppna kontorslandskap

Mindre buller, fler leenden

En undersökning som gjordes 2006 av en ledande rekryteringsfirma visar att en av tre anställda klagar över att deras arbetsplatser i öppna kontorslandskap är bullriga.

Om du arbetar på ett sådant ställe själv, så vet du säkert det redan. Men vad du kanske inte vet är att växter på kontoret kan sänka ljudnivån och leda till att människor blir gladare och till och med mer produktiva. Ja, så är det faktiskt.

Så lita på att Ambius kan hitta kontorsväxter åt er som delar av öppna ytor, dämpar buller och absorberar ljud. Växter på kontoret ger mindre irritation, fler goda idéer och ett friskare företag.

Bild på Ambius växtinredning på ett kontor i Holland Så här kan ett konferensrum se ut med kontorsväxter

 

Chefssviterna

Det är det som är inuti som räknas

Enligt våra undersökningar använder vissa av våra kunder kontorsväxter som belöning för goda prestationer och måluppfyllelse, eller som ett erkännande på framgång. Det betyder alltså att om du är chef är det troligt att du har växter på kontoret. Härligt för chefen, men hur är det med det där upptagna men opersonliga konferensrummet som anställda och besökare tillbringar så mycket tid i?

Kontorsväxter | Ambius Färgglada krukor för kontorsväxter

010-470 49 60

Färgsprakande moderna kärl

Bild på Ambius sortiment av kärl

Färgsprakande moderna kärl för alla typer av miljöer

Växtinredning

Växtinredning

Fräscha växter för hyra eller köp

Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring