Vår service av växter och krukor

Vad ni bör veta om vårt serviceutbud

Låt Ambius blåsa nytt liv i er miljö. Från första fasen i formgivningen ända fram till slutförandet har Ambius erfarenheten att leverera lösningen för er. Ambius kommer att inspirera er på alla sätt.

Vill ni att er affärsmiljö ska bli gladare och hälsosammare? Eller lugnare? Vill ni möta era kunder med ett första intryck som de aldrig kommer att glömma? Eller skapa omgivningar där era kunder känner sig avspända och väl till mods?

Detta är den sorts frågor som våra växtinredare kommer att ställa till er när vi träffas för första gången. På så sätt, när vi ser ert utrymme och gör beräkningar, kan vi rekommendera de växter, kärl, krukor och andra produkter och tjänster som passar er och er affärsverksamhet.

Vi på Ambius lyssnar på era idéer och förklarar hur vi kan göra för att förverkliga dem. Våra växtinredare kommer att se till att välja rätt arrangemang för era speciella behov. Sedan kommer vi att se till att er växtinredning underhålls regelbundet – med service av växter från Ambius behöver ni inte oroa er för att era växter inte håller sig lika fina som den dagen ni fick dem.

010-470 49 60

Fördelar med växter

Bild på växtinredning från Ambius

Växter är så mycket mer än bara utsmyckning

Färgsprakande moderna kärl

Färgsprakande moderna kärl

Färgsprakande moderna kärl för alla typer av miljöer

Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring