Living Plants in interior space Banner

Växtutbud

Ring för en kostnadsfri offert 010-470 49 60  eller kontakta oss

Vi erbjuder våra tjänster till företag världen över

Innovativa system och branschledande kunskaper

Prisvinnande projekt inom olika sektorer

Växtutbud

Vi använder oss av ett stort antal växtsorter och krukor i olika former och storlekar. Oavsett om du är ute efter något litet eller stort, yvigt eller strukturerat, så har vi växterna just för dig.

Genom att dela upp våra växter efter vilka ljusförhållanden de trivs i, goda ljusförhållanden, medelgoda ljusförhållanden och låga ljusförhållanden, så gör vi det enkelt för dig att se vilka växter som skulle passa bäst för din arbetsplats. Vackra, levande växter hjälper inte bara till att förbättra luftkvaliteten utan kan även bidra till att öka personalens välbefinnande och produktivitet.

Varför bör arbetsplatser använda sig av levande växter?

Levande växter är inte bara vackra, det finns även många andra fördelar med växter. De kan exempelvis minska stress och öka produktiviteten på en arbetsplats. De skapar även en god inomhusmiljö med bättre luftkvalitet och hjälper till att reglera luftfuktighet och temperatur.

Växterna behöver inte bara vara gröna – vi har också många blommande växter i olika färger, till exempel Orkidé, Vriesea, Guzmania och Tillandsia, som kan användas i färgglada arrangemang till receptioner eller konferensrum.

Vi erbjuder ett flertal servicealternativ, såsom hyra av växter med inkluderat underhåll. Ring oss på 010-470 49 60 eller kontakta oss online för att boka ett besök av våra växtinredare.

Mer information

Kontakta oss