Växtvägg

Ambius har specialiserat sig på att skräddarsy växtväggar i storlekar som passar kundens behov och önskemål. När ni har utrymmen som ni vill täcka med växtlighet och grönska gör vi det till er. Det kan vara väggar, pelare, receptionsdiskar eller andra ytor som ni vill bekläda med grön växtlighet, de kan monteras på nästan alla underlag. En växtvägg skapar en välkomnande och trivsam miljö för anställda, kunder och besökare.

Den yteffektiva växtväggen är inte enbart ett estetiskt konstverk, den fyller också en funktion som en ”tapet”, luftrenare, luftfuktare och är ljudabsorbent. Förutom av estetiska skäl, har växtväggar många fördelar. Den har en lugnande inverkan på vårt sinnestillstånd och mängden av samlade växter tillsammans skapar en positiv och rogivande effekt på vårt totala välbefinnande.

Antingen görs installationen så att den integreras i det befintliga vatten- och avloppssystemet, eller används en måttanpassad tank med ett slutet system för bevattning och näringstillförsel.

Forskning visar att människor som arbetar i gröna omgivningar är lyckligare, upplever mindre stress och färre bekymmer. Detta är ett drivande bidrag till att det bör skapas fler gröna ytor runt omkring oss. Växter suger åt sig koldioxid och producerar syre, vilket bidrar till en behagligare inomhusmiljö.

Vid intresse, ring ditt lokala Ambiuskontor eller kontakta oss online.

 

 

Ambius i Malmö har tillsammans med Stadsbyggnadsförvaltningen i Helsingborg lett projektet kring växtväggen på Pumphuset i Helsingborg.

010-470 49 60
Broschyr Växtmöbler
Ambius

Varför Ambius?

Läs mer om Ambius och om vad vi kan göra för din verksamhet

Varför växter?

Läs mer om hur växter kan öka välbefinnandet på ditt företag

Varför Premium Scenting?

Läs mer om hur du kan öka försäljningen med doftmarknadsföring