010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Ambius historia

Ambius må vara ett relativt nytt varumärke, men som företag har vi funnits till länge. Vårt moderbolag, Rentokil Initial, kan spåra sitt ursprung mer än ett sekel tillbaka, även om vår del av företaget bara har varit en del av organisationen sedan 1980-talet.

Många av de företag som har förvärvats genom åren och som nu är en del av Ambius har också funnits under lång tid. En del av dem har ett ursprung som sträcker sig till 1960-talet eller till och med ännu tidigare. Vår verksamhet i Belgien utvecklades från en familjedriven plantskola vars historia går många generationer tillbaka. Många av människorna som arbetade för dessa företag arbetar fortfarande för Ambius, och deras sammanlagda erfarenhet betyder att Ambius har den största koncentrationen av expertis och kunskap inom hela branschen.

Rentokil Initial är ett av världens största tjänsteföretag, som tillhandahåller ett brett utbud av tjänster till kunder i mer än 50 länder. Utöver växtinredning och fruktleveranser från Ambius erbjuder Rentokil skadedjurskontroll, matt- och hygientjänster.

Till skillnad från många av de övriga tjänster som Rentokil Initial erbjuder som sker "bakom kulisserna" i de flesta byggnader, är Ambius service mycket synlig. I själva verket är vårt mål att tillhandahålla tjänster som stimulerar alla sinnen och är uppenbara för alla som befinner sig i eller omkring en byggnad.

Ambius har verksamhet i många länder i Europa samt i Nordamerika, Sydafrika, Australien, Nya Zeeland och Malaysia.

Mer information om Rentokil Initial hittar du på rentokil-initial.se.

Våra tjänster inkluderar:

Klicka här för att få reda på mer om hur vi hjälper till att förbättra inomhusmiljön för olika typer av verksamheter.

Vi förser entrén till dina lokaler med tilltalande växtarrangemang året runt.

Vi erbjuder leverans av färsk frukt till din arbetsplats.

Med doftsättning kan ni skapa en unik miljö som era kunder minns och förknippar med ert varumärke.