010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Arrangemang till reception & entré

Entrén och receptionen är de ytor som är mest synliga för de flesta verksamheter och de är därför ofta de viktigaste för att göra ett gott intryck på kunder och besökare.

Om du ha växtarrangemang till entrén eller vackra blommor till receptionsdisken så finns vi här för att hjälpa till. Ambius växtinredare är experter på att kombinera växter och krukor som passar olika miljöer. I samråd med dig kan de ta fram ett designförslag på växtinredning som kommer att uppskattas av både dig, din personal och dina kunder.

Vårt serviceteam av växttekniker tar sedan hand om skötseln av dina växter och ser till att hålla dem i toppskick.

Oavsett om du letar efter växtinredning till ett hotell, en skola eller kontorsentré, så har vi kunskaperna och erfarenheten som krävs!

Fördelar med växter till reception & entré

Växter ger inte bara dina besökare ett gott första intryck, de bidrar också till en bättre arbetsmiljö för din personal. Växterna syresätter luften, tar upp skadliga ämnen och förbättrar på så sätt luftkvaliteten, vilket bara är en av många fördelar med växter.

Från trä och metall till plast och betong; Vårt breda sortiment av krukor i olika material innebär att vi har de perfekta krukorna till dig.

Du kanske också är intresserad av...

Att integrera mossväggar i arbetsplatsinteriörer skapar en fantastisk visuell aspekt med olika texturer och tredimensionella effekter.

För vissa utrymmen är det inte lämpligt med levande växter - det är här vi kommer in! Kolla vad vi kan göra med konstgjorda växter.

Ambius håller koll på branschens trender och arbetar med toppmoderna system för att kunna erbjuda växtväggar av högsta kvalitet.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Ett grönt konstverk på din vägg. En unik levande målning med otrolig design, fullt underhållen av Ambius.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!