010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Luftfräschare

Vad händer när din verksamhet påverkas av dålig lukt och vanliga luftfräschare inte räcker till? I värsta fall resulterar det i färre kunder, som spenderar mindre tid i dina lokaler och därför genererar lägre inkomster. Ambius luftfräschare fungerar ofta bättre än andra alternativ och ger dig därmed möjligheten att göra ett gott intryck med vårt utbud av härliga dofter.

odour-control-facts

Luktborttagning för företag

Oavsett om du har ett kontor som behöver fräschas upp, ett hotell med hög användning av toaletter i nära anslutning till allmänna utrymmen eller ett gym med dålig lukt i omklädningsrummen, så har vi lösningen på ditt problem med Premium Scenting.

På vilket sätt är vårt system annorlunda?

Vanliga aerosol luftfräschare avger tunga partiklar som kan täcka en yta av 10 kvadratmeter och stanna kvar i luften i upp till 10 minuter. Premium Scenting från Ambius släpper ut mikropartiklar som är så lätta att de stannar kvar i luften i flera timmar. En relativt liten mängd doftsättning får på så sätt en jämn spridning även i stora utrymmen.

Fördelar med Premium Scenting:

  • Inga tillsatta lösningsmedel
  • Ekonomiskt då det kräver mindre vätska
  • Stannar kvar i luften i upp till 4 timmar
  • Jämn spridning i små och stora utrymmen

Är du intresserad av Premium Scenting?

För att få reda på mer om hur Premium Scenting fungerar och hur vi kan hjälpa dig att doftsätta din arbetsplats, ringa oss på: 010-470 49 60 eller kontakta oss online.

Läs mer om hur doftsättning kan påverka kundernas uppfattning av ditt varumärke.

Ta reda på mer om vår service och hur tekniken för doftsättning fungerar

Doftsinnet är starkt kopplat till våra känslor och påverkar vilka intryck vi får från omgivningen.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Ett grönt konstverk på din vägg. En unik levande målning med otrolig design, fullt underhållen av Ambius.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!