010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Frukt till arbetsplatsen

Vill du att dina medarbetare ska vara pigga och koncentrerade hela dagen? Att de ska bli friskare och mer produktiva? Låt då personalen få färsk frukt på jobbet varje dag, det ökar både hälsan och välbefinnandet och är ett bra sätt att visa uppskattning och omtanke för dina anställda. Teckna ett fruktabonnemang hos Ambius och få frukten levererad direkt till er arbetsplats, enkelt och bekvämt.

Ambius har stor erfarenhet av service inom branschen och levererar frukt som är noggrant utvald och av hög kvalitet. Blandningen varierar efter säsong och kan även anpassas efter önskemål. Fruktleverans sker dagligen, en gång i veckan eller enligt överenskommelse. Utbud och sortiment av företagsfrukt kan variera något beroende på ort.

Här nedanför ser du exempel på våra mest populära fruktblandningar. Du kan även beställa lådor med bara en sorts frukt, exempelvis äpplen, päron, bananer eller apelsiner. Frukten levereras i ergonomiska och stapelbara lådor. Vid varje ny leverans tas de gamla lådorna med tillbaka. Lådorna rengörs och återanvänds och är på så sätt både fräscha och miljövänliga.

Kontakta oss på 010-470 49 60 eller fyll i vårt kontaktformulär om du vill veta mer om vår fruktleverans och få en gratis offert.

Fruktlåda bas

Det här är vår enklaste blandning med de fyra vanligaste frukterna, dvs. äpplen, päron, bananer och apelsiner. Sorter varieras efter säsong.

Fruktlåda ordinarie

En mix med äpplen, päron, bananer och apelsiner som grund, toppad med säsongens frukt t.ex. plommon, nektariner och clementiner.

Fruktlåda ekologisk

En ekologisk blandning baserad på äpplen, päron, bananer och apelsiner, toppad med säsongens frukt t.ex. plommon, clementiner och kiwi.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Ett grönt konstverk på din vägg. En unik levande målning med otrolig design, fullt underhållen av Ambius.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!