010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Konstväxter

Levande växter passar inte för alla miljöer. Till exempel kan det vara svårt för växter att trivas i stora kontorsbyggnader utan tillräckligt med naturligt ljus. I dessa fall kan Ambius erbjuda ett utbud av konstgjorda växter och träd som alltid kommer att se fina ut oavsett förutsättningar. Vi använder konstväxter i högsta kvalitet och du kommer att bli förvånad över hur naturtrogna de ser ut.

Varför använda konstväxter istället för verkliga?

  • Levande växter passar inte för alla miljöer. Utan tillräckligt med naturligt ljus kan det vara svårt att få dem att trivas.
  • Ambius erbjuder flamskyddsbehandlade konstväxter.
  • Konstväxter behöver inte lika mycket underhåll.
  • Till skillnad från levande växter så kan konstväxter placeras var som helst i en byggnad utan hänsyn till ljusförhållanden eller andra faktorer.
  • Våra konstväxter är av så hög kvalitet att det är svårt att se att de inte är verkliga.

Konstväxter

Konstväxter för kommersiella utrymmen

Ambius har ett exklusivt utbud av dekorativa konstgjorda växter som kan bidra till att ge hotellgäster ett gott första intryck och en bättre upplevelse av sin vistelse.

Att inreda med växter i kommersiella byggnader har blivit allt mer populärt. Förmodligen på grund av att en bättre shoppingupplevelse leder till ökad försäljning.

Att driva en restaurang kan vara stressigt och att sköta om levande växter kan vara svårt att hinna med. Ett bättre alternativ är att använda konstväxter som håller sig snygga och är lätta att underhålla.

Du kanske också är intresserad av...

Oavsett om du är ute efter något litet eller stort, yvigt eller strukturerat, så har vi växterna just för dig.

Växter på kontoret ger dina gäster och kollegor ett välkomnande intryck, samtidigt som ni får en känsla av att vara närmare naturen.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Från trä och metall till plast och betong; Vårt breda sortiment av krukor i olika material innebär att vi har de perfekta krukorna till dig.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!