010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Kontorsväxter

Ambius inredningsexperter kombinerar en stor mängd olika växter och krukor för att skapa vackra arrangemang som ger liv åt din kontorsmiljö. Oavsett om det gäller design till stora kontorskomplex eller till mindre arbetsplatser, kommer våra experter göra allt för att överträffa dina förväntningar.

Vi erbjuder både levande växter och konstväxter som underhålls regelbundet av våra serviceteam för att hållas i bästa skick. Vårt stora utbud av vackra levande växter hjälper inte bara till att höja humöret utan kan även reducera stress och öka luftfuktigheten, vilket är några av alla fördelar med växter på kontoret.

Varför är växter så viktiga för kontorsmiljöer?

Om du vill förbättra inredningens utseende på ditt kontor, så är det definitivt växter du ska satsa på. Att de ser vackra ut är bara en av växternas många fördelar. Faktum är att de faktiskt gör människor gladare, friskare och mer produktiva! Deras luftrenande egenskaper är dessutom bra för att hålla kontorsutrymmen fria från luftburna föroreningar och skapa en mer hälsosam miljö.

Det finns många fysiska fördelar med att ha växter på arbetsplatsen, men det kan också ha psykiska fördelar genom hur växterna påverkar våra sinnen. De kan exempelvis göra oss mer avslappnade och fokuserade, vilket gör det lättare att hitta koncentrationen och få mer gjort under dagen.

Forskning visar att växtinredning ökar människors välbefinnande och kan göra företag mer tilltalande för både personal och kunder.

Oavsett om du är ute efter något litet eller stort, yvigt eller strukturerat, så har vi växterna just för dig.

Från trä och metall till plast och betong; Vårt breda sortiment av krukor i olika material innebär att vi har de perfekta krukorna till dig.

flower pots

Servicealternativ för kontorsväxter

Alla växter har olika behov, på samma sätt som alla våra kunder har olika krav och önskemål. Vad du än behöver, så har vi flera servicealternativ som gör växtinredning lite enklare.

Välj mellan att hyra växter med inkluderad skötsel eller att enbart köpa växter och tillbehör. Våra inredningsexperter hjälper gärna till att hitta det som är rätt för dig.

Våra mest populära kontorsväxter

plants

Sansevieria Laurentii

Sansevieria är ett växtsläkte som härstammar från Södra Afrika. Dess huvudsakliga kännetecken är de långa och kraftiga, nästan suckulentlika, bladen.

plants

Dracena Janet craig

Dracaena är ett subtropiskt växtsläkte med över fyrtio olika arter. Många av dessa uppskattas för sitt palmlika utseende och är mycket populära att odla som prydnadsväxter.

plants

Orkidé

Orkidéfamiljen är den största och mest mångfacetterade växtgruppen i världen. Arter finns på alla kontinenter utom Antarktis och dess livsmiljö sträcker sig från fält till trädtoppar, från tempererade klimat i Nordeuropa till tropisk värme i malaysiska regnskogar.

För vissa utrymmen är det inte lämpligt med levande växter - det är här vi kommer in! Kolla vad vi kan göra med konstgjorda växter.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Ett grönt konstverk på din vägg. En unik levande målning med otrolig design, fullt underhållen av Ambius.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!