010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Uteväxter

Att exteriören är snygg och välskött är viktigt för att ge kunder och besökare ett gott första intryck. En väl underhållen exteriör hjälper även till att upprätthålla en positiv bild av din verksamhet för personal och befintliga kunder.

Genom att använda dig av vår service får du professionell hjälp med att förbättra din exteriör. Vi är bland annat specialiserade på årtidsanpassade växtarrangemang i krukor till entréer.

Skräddarsydda kontrakt gör det möjligt för oss att ge dig exakt den tjänst du vill ha. Vi kan antingen utforma ny exteriör eller underhålla den du redan har.

exterior area with plants

Vår service ger dig:

✔ Många olika alternativ för design och utformning av växtarrangemang som förbättrar din exteriörs utseende, ger ett gott intryck och välkomnar dina besökare.

✔ Experthjälp med skötsel av dina växtarrangemang för att se till att de hålls i bästa skick och ger en positiv och representativ bild av din verksamhet.

Vi kan exempelvis utforma växtarrangemang till entréer för:

Vi har flera olika kontraktsalternativ för vår service; ring oss på 010-470 49 60 eller kontakta oss genom att använda formuläret så kan vi hjälpa dig att hitta ett alternativ som passar dina behov.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Ambius håller koll på branschens trender och arbetar med toppmoderna system för att kunna erbjuda växtväggar av högsta kvalitet.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!