010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

VIRUSKILLER™ – Luftrenare

Bästa tänkbara luftkvalitet är en av de viktigaste sakerna som ett företag kan tillhandahålla för sina kunders och medarbetares hälsa och välbefinnande. Våra VIRUSKILLER™ luftrenare finns i en rad storlekar, med större enheter som ger ren inomhusluft i stora offentliga utrymmen såsom hotellobbys, restauranger och större kontorsrum tillsammans med mindre enheter för utrymmen som små mötesrum, receptionsdiskar och toaletter.

Våra fristående luftrenare är med hjälp av ett kombinerat förfilter, partikelfilter och kolfilter tillsammans med en avancerad reaktorkammare utformade för att rena luften genom att neutralisera virus, allergener och andra skadliga luftburna partiklar i stora öppna områden.

Vårt sortiment av VIRUSKILLER™ luftrenare har blivit oberoende testade mot Coronavirus DF2 (ett surrogat för Coronavirus), Adenovirus, Influensa och Polio och har visat sig oskadliggöra 99,9999 % av virusen på en enda luftgenomströmning.

Vårt sortiment av luftrenare för kontor, offentliga utrymmen och restauranger

Genom att erbjuda en rad olika storlekar av VIRUSKILLER™ luftrenare kan vi tillhandahålla den lämpligaste lösningen med luftrening för alla utrymmen. Enheterna nedan är alla skräddarsydda för att rena luft på olika platser i din verksamhet.

 Hextio luftrenare

Hextio luftrenare

Vår Hextio-enhet har ett avancerat partikelfilter som fångar upp partiklar och allergener lika effektivt som en stor premiumenhet. Reaktorkammaren i miniatyr gör det dock möjligt att använda denna lilla enhet som bordsbaserad luftrenare vid kassor och bardiskar.

VK 401 luftrenare

VK 401 luftrenare

VK 401 kan monteras på väggar i utrymmen för medarbetare och kunder eller restuaruanger och mötesrum. VK 401 ger med hjälp av ett förfilter, partikelfilter och ett aktivt kolfilter en överlägsen luftkvalitet och partikelfiltrering för rum upp till 60 m2. Denna enhet reducerar också förekomsten av obehaglig lukt.

VK 102 luftrenare

VK 102 luftrenare

VK 102 ger den bästa täckningen av alla våra luftrenare. VK 102 kan ge ren luft för upp till 165 m2, vilket gör att den lämpar sig för stora konferenssalar och evenemangslokaler. Detta är också det bästa valet för öppna kontorslandskap och hälso- och sjukvårdssektorn.

Fördelar med en luftrenare för hotell, pubar och restauranger

Håll hotell och restauranger öppna

Håll hotell och restauranger öppna

VIRUSKILLER™ luftrenare kan enkelt uttryckt hjälpa till att hålla faciliteter öppna genom att tillhandahålla ren inomhusluft i enlighet med riktlinjerna för riskbedömning av coronaviruset.

Reducera infektionsrisken

Reducera infektionsrisken

VIRUSKILLER™ luftrenare kan minska risken för virusinfektion i receptioner, mötesrum, sällskapsrum, personalrum och toaletter för medarbetare och kunder.

Skapa ett hälsosammare utrymme

Skapa ett hälsosammare utrymme

Du minskar sannolikt personalens sjukfrånvaro och får en friskare och mer produktiv personalstyrka om du tillhandahåller luft av hög kvalitet inomhus. Att tillhandahålla säker ren luft till kunderna är också ett utmärkt sätt stärka företagets varumärke.

Förbättrad kvalitet på luften inomhus

Förbättrad kvalitet på luften inomhus

Vår VIRUSKILLER™ luftrenare kan ge en övergripande förbättring av luftkvaliteten inomhus för personer med astma och andra andningsbesvär.  VIRUSKILLER™ luftrenare är också helt ozonfri.

Fördelar med en luftrenare inom andra sektorer

Användning av våra VIRUSKILLER™ luftrenare är inte exklusivt för hotell, pubar och restauranger. Vi har en rad modeller av luftrenare i olika utföranden och storlekar som lämpar sig för ett brett utbud av kommersiella och offentliga utrymmen från stora butiker och andra affärsutrymmen, föreläsningssalar och mer kompakta utrymmen som kontor och klassrum. Vi kan tillhandahålla VIRUSKILLER™ luftrenare som passar samtliga välbesökta områden:

Detaljhandel

Håll dina medarbetare friska och ge dina kunder trygghet när de handlar.

Universitet

Gå tillbaka till undervisning ansikte mot ansikte och håll studentkårer öppna samtidigt som smittoriskerna minskas.

Gym

Perfekta lösningar för luften inomhus i receptioner, träningslokaler samt på toaletter för medarbetare och kunder.

Fastighetsförvaltning

Ren luft kan hjälpa till att få dina medarbetare att komma tillbaka till arbetet samtidigt som de förblir friska och produktiva.

Fritid, hotell, restauranger och gästgiverier

Vårt sortiment av luftrenare lämpar sig perfekt för hotell, restauranger, kaféer, fritids- och aktivitetscenter.

Kontor

Få personalen tillbaka till arbetet samtidigt som de följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och andra statliga regelverk för att hantera coronarisken.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Desinfektionsmedlet vi använder ger ett effektivt skydd och oskadliggör upp till 99,99% av bakterier och virus.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!