010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Växtinredning

Vi erbjuder ett brett utbud av växterkrukor och annan växtinredning till företag. Ni kan välja mellan att hyra eller köpa våra produkter. I vår hyrservice ingår skötsel och växtgaranti så ni kan vara säkra på att växterna alltid kommer att må bra och se fina ut.

Från enskilda kontorsväxter i krukor till komplett inredda landskap, så ger vi din verksamhet en perfekt makeover genom väldesignad växtinredning. Genom att göra detta, får vi både dig, din personal och dina kunder att må bra. Men visste du att effekterna går ännu längre? Läs mer om fördelarna med växter.

Växter på kontoret ger dina gäster och kollegor ett välkomnande intryck, samtidigt som ni får en känsla av att vara närmare naturen.

Forskning visar att växtinredning ökar människors välbefinnande och kan göra företag mer tilltalande för både personal och kunder.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!

Vad kan du förvänta dig?

Våra växtinredare är specialiserade på att välja ut växter, krukor och tillbehör anpassade efter utrymme, ljusförhållanden och atmosfär för att skapa unika och fantastiska interiörer.

Utöver interiör till kontor och andra verksamheter har vi också många års erfarenhet av att designa och underhålla större inomhusanläggningar. Vår kunskap innebär att du även kan anförtro oss med dina stora projekt. Vi projekterar och installerar i nära samarbete med arkitekter och designers.

Under referenskunder i menyn kan du se exempel på hur vi skapar innovativa lösningar åt våra kunder.

Vilka designtjänster erbjuder vi?

I allt från receptionsutrymmen till kommersiella atrium, hjälper Ambius växtinredning till att skapa ett gott intryck och en välkomnande miljö för gäster, besökare och kunder.

Grönskan i växtarrangemang och växtväggar kan verkligen lysa upp trista utrymmen och ge en färgklick åt uttryckslösa väggar, vilket ger förbipasserande en positiv sensorisk upplevelse.

Oavsett bransch och lokal är vi säkra på att hitta något som passar er i vårt breda utbud av växtinredning. Nedan ser du exempel på våra designtjänster. Kontakta oss gärna för att få en kostnadsfri offert!

Ambius erbjuder en rikstäckande service. För att hitta information om ditt närmaste kontor, gå till sidan kontor i Sverige.

Att integrera mossväggar i arbetsplatsinteriörer skapar en fantastisk visuell aspekt med olika texturer och tredimensionella effekter.

Ambius håller koll på branschens trender och arbetar med toppmoderna system för att kunna erbjuda växtväggar av högsta kvalitet.

För vissa utrymmen är det inte lämpligt med levande växter - det är här vi kommer in! Kolla vad vi kan göra med konstgjorda växter.

Från trä och metall till plast och betong; Vårt breda sortiment av krukor i olika material innebär att vi har de perfekta krukorna till dig.

Oavsett om du är ute efter något litet eller stort, yvigt eller strukturerat, så har vi växterna just för dig.

Våra växtinredare kan erbjuda dig blommande växter och arrangemang som skapar ett gott första intryck hos dina kunder.

Om du är kund hos Ambius är det enkelt att även beställa dina snittblommor via oss. Vi erbjuder ett stort sortiment av vackra buketter och arrangemang.

Vi är specialiserade på att leverera och installera både levande och konstgjorda träd och växter för atrier och storskaliga projekt.

Växtlampan Babylone är en globformad takarmatur i plexiglas med plats att plantera ett vackert arrangemang med flera olika växter.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Vi är experter på design, installation och underhåll av växtinredning till företag. Här ser du några exempel på vad vi har skapat för våra kunder.

Vi finns representerade i en mängd orter runt om i Sverige, och kan på så sätt erbjuda lokal service i stora delar av landet.

Subtila, sensoriska aspekter i din inomhusmiljö, så som växter, kan hjälpa dig att attrahera och behålla de allra bästa kunderna och medarbetarna.