010-470 49 60 Kom i kontakt med oss Begär återuppringning

Växtutbud

Vi använder oss av ett stort antal växtsorter och krukor i olika former och storlekar. Oavsett om du är ute efter något litet eller stort, yvigt eller strukturerat, så har vi växterna just för dig.

Genom att dela upp våra växter efter vilka ljusförhållanden de trivs i, goda ljusförhållandenmedelgoda ljusförhållanden och låga ljusförhållanden, så gör vi det enkelt för dig att se vilka växter som skulle passa bäst för din arbetsplats. Vackra, levande växter hjälper inte bara till att förbättra luftkvaliteten utan kan även bidra till att öka personalens välbefinnande och produktivitet.

Dessa växter ska helst stå på en plats där de har tillgång till direkt solljus för att trivas allra bäst.

Växterna i denna kategori vill gärna ha mycket ljus, men kan även klara lite mindre goda ljusförhållanden.

Vi har även växter som kan placeras i utrymmen med relativt låga ljusförhållanden.

Varför bör arbetsplatser använda sig av levande växter?

Levande växter är inte bara vackra, det finns även många andra fördelar med växter. De kan exempelvis minska stress och öka produktiviteten på en arbetsplats. De skapar även en god inomhusmiljö med bättre luftkvalitet och hjälper till att reglera luftfuktighet och temperatur.

Växterna behöver inte bara vara gröna – vi har också många blommande växter i olika färger, till exempel Orkidé, Vriesea, Guzmania och Tillandsia, som kan användas i färgglada arrangemang till receptioner eller konferensrum.

Vi erbjuder ett flertal servicealternativ, såsom hyra av växter med inkluderat underhåll. Ring oss på 010-470 49 60 eller kontakta oss online för att boka ett besök av våra växtinredare.

Du kanske också är intresserad av...

Växter på kontoret ger dina gäster och kollegor ett välkomnande intryck, samtidigt som ni får en känsla av att vara närmare naturen.

Forskning visar att växtinredning ökar människors välbefinnande och kan göra företag mer tilltalande för både personal och kunder.

Från trä och metall till plast och betong; Vårt breda sortiment av krukor i olika material innebär att vi har de perfekta krukorna till dig.

För vissa utrymmen är det inte lämpligt med levande växter - det är här vi kommer in! Kolla vad vi kan göra med konstgjorda växter.

Våra växtinredare kan erbjuda dig blommande växter och arrangemang som skapar ett gott första intryck hos dina kunder.

Kontakta oss

* Obligatoriskt fält

Mer information

Ambius håller koll på branschens trender och arbetar med toppmoderna system för att kunna erbjuda växtväggar av högsta kvalitet.

Vår ambition är att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Vi har verktygen och kunskaperna som krävs för att förbättra din verksamhet!